Prijsuitreiking junior journalistwedstrijd

met jeugdauteur Kathleen Vereecken

De in Wondelgem wonende Kathleen Vereecken is schrijfster en (tegenwoordig occasioneel) freelance journalist. Ze scheef geregeld bijdragen voor De Standaard. In 1993 debuteerde ze met het kinderboek 'Het raadsel in het fluisterbos'. In 1997 verscheen de historische en sociale jeugdroman 'Alle kleuren grijs', gebaseerd op het leven van haar overgrootmoeder, die als kind in een vlasspinnerij werkte. De historische achtergrond blijft belangrijk in haar volgende boeken, ook in haar eerste non-fictieboek dat in 2002 verscheen: 'Kunnen heksen heksen'.

Vorig jaar viel ze nog twee keer in de prijzen. Ze won de Nederlandse ‘Woutertje Pieterse Prijs’ en ‘de Boekenleeuw’, dit is de Vlaamse prijs voor het beste kinder- en jeugdboek en dit voor haar boek “Alles komt goed, altijd”.

De laureaten gaan beslist niet met lege handen naar huis. Het winnende werkje wordt voorgelezen door Brigitte.

Zorg dat je er op vrijdag 21 februari bij bent. Ook U, ouders, verwachten we op deze prijsuitreiking om de prestaties van uw kinderen te ondersteunen. En ja, broertjes en zusjes zijn ook welkom want we zorgden voor een echte topauteur. Het winnende werkje is onze inzending voor de Provinciale prijskamp Oost-Vlaanderen.

Iedere aanwezige wedstrijddeelnemer krijgt een gratis drankje aangeboden.


Wil je al wat meer weten over de schrijfster surf naar www.kathleenvereecken.be

Wie een boek mee heeft van Kathleen Vereecken
kan dat laten signeren.Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GOC Aalter-Brug

Contact

Organisatie

Filter op categorie