Zitdagen pensioenen

Wil je de pensioenwetgeving beter begrijpen? Of heb je hulp nodig bij het indienen van je pensioenaanvraag? Dit kan van 9.00 u tot 12.00 u en van 13.30 u tot 16.00 u.

Opgelet: de zitdag van dinsdag 24 september 2019 vindt uitzonderlijk plaats in het gemeentehuis Aalter-centrum, Europalaan 22.

Het is dankzij de goede toegankelijkheid en hoge tewerkstellingsgraad van Aalter dat de openingstijden in onze gemeente worden uitgebreid. In andere gemeenten werd dit aanbod afgeslankt of verdween het zelfs. 

Info voor zelfstandigen

Er is nog meer goed nieuws: de experts van het Rijksinstituut voor de Sociale Verzekeringen der Zelfstandigen (RSVZ) zullen tijdens de zitdag ook aanwezig zijn, telkens van 13.30 u tot 15.30 u. Als je dus zelfstandige bent, of een gemengde loopbaan (zelfstandige en werknemer) uitoefent, dan kan je hier ook terecht.

Gewerkt in meerdere stelsels?

Als je in meerdere stelsels gewerkt hebt, raadt de RVP je aan om naar één van de Pensioenpunten te komen in plaats van naar de zitdag. De drie pensioeninstellingen zijn in het Pensioenpunt aanwezig om al je vragen over een gemengde loopbaan te beantwoorden. Vind de Pensioenpunten via de website van de Federale Pensioendienst.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

gemeentebestuur i.s.m. RSVZ en RVP

Filter op categorie