Opnieuw Kinderrommelmarkt: vergeet niet in te schrijven

Gepubliceerd op donderdag 23 januari 2020
Voor het tweede jaar op rij organiseert het gemeentebestuur een kinderrommelmarkt voor het goede doel. Onze kleine marktkramers kunnen zich vanaf maandag 3 februari 2020 inschrijven in jeugdcentrum Kadans.

Speelgoed dat je niet meer gebruikt of waar je van af wil? Of wil je graag extra spaarcentjes of zakgeld om iets nieuws te kopen? Doe mee aan de Kinderrommelmarkt, op zaterdag 29 februari 2020 van 10.00 u tot 12.00 u in jeugdcentrum Kadans.

Marktkramertjes

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven als standhouder en, onder begeleiding van een volwassene, de marktkamer in zich boven halen. Inschrijven kan vanaf maandag 3 februari 2020 in Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71 in Aalter. Er zijn 35 standplaatsen beschikbaar. Vol is vol!

Kinderen in armoede

Deelnemers betalen 5 euro voor een standplaats. Het inschrijvingsgeld en de opbrengsten van de bar, die tijdens de rommelmarkt doorlopend open is, gaan integraal naar Feestvarken vzw. Dat is een hartverwarmende organisatie die jongens en meisjes in armoede een onvergetelijke verjaardag bezorgt.

Op www.aalter.be/kinderrommelmarkt vind je alle praktische info en voorwaarden. Meer informatie via jeugd@aalter.be of tel. 09 325 71 71.