Op ontdekking tijdens de Week van het Bos, van 10 tot en met 17 oktober

Gepubliceerd op zondag 26 september 2021
De Week van het Bos loopt dit jaar van 10 tot en met 17 oktober, en Aalter is een bosrijke gemeente. Trek eropuit en ga de hele maand oktober op ontdekking in de bossen om de hoek: het Hooggoed, het Drongengoed of het park van Poeke.

Waan je een echte avonturier en ga op zoek naar bosbewoners: de bonte specht, een huppelend hert … Op de website www.natuurenbos.be/week-van-het-bos vind je een educatief pakket waarbij je met avonturier Alexander von Humboldt achter elke boomstam een verrassing kunt ontdekken. Zoek met het gezin, familie of vrienden het bos op en geniet ten volle van de bosmaand oktober.

Speelzones

In het Drongengoed en in het park van Poeke zijn er ultragave speelzones. Bossen zijn de ideale speelomgeving. Er valt gegarandeerd steeds iets te beleven. Buitenspelen en op avontuur gaan in de natuur is gezond én het maakt ons creatiever. Bouw kampen, spring over beken, rol in het zand … Ga volop op ontdekking en ravot er op los. Meer informatie over de Week van het Bos vind je op www.natuurenbos.be/week-van-het-bos.