OCMW biedt elke woensdagmiddag warme lunch (én gezelschap) aan

Gepubliceerd op maandag 4 oktober 2021
Een lekkere maaltijd zou voor iedereen dagelijkse kost moeten zijn, maar dat is niet altijd het geval. Daarom zorgt het OCMW elke woensdag voor een lunch in OC Kerkem.

Driegangenmenu

Op het menu staan soep, hoofdgerecht en dessert, inclusief water en koffie. Wie vegetariër is of allergisch is aan bepaalde voedingsmiddelen kan rekenen op een aangepast hoofdgerecht. Je betaalt 10 euro per menu. Wie het financieel moeilijk heeft, kan rekenen op een verminderd tarief van 5 euro. Aalternaren die zich moeilijk kunnen verplaatsen, kunnen gratis een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale.

Waar eet je wanneer?

Aalter-centrum, OC Kerkem, Rerum Novarumstraat 24, elke woensdag, om 12.00 u.

Opgelet: schrijf op voorhand in!

Inschrijven doet u op tel. 09 325 95 95. Wie op woensdag wil lunchen in OC Kerkem reserveert zijn/haar plaats de maandag vooraf tot 17.00 u.

TelefoonSter zoekt vrijwilligers

Nog wat vrije tijd over? En help je graag een handje? Het OCMW zoekt vrijwilligers om telefoontjes te plegen voor de TelefoonSter. Als vrijwilliger bij de TelefoonSter bel je mensen met een beperkt netwerk op om een praatje te slaan en te luisteren naar hun vragen. Het OCMW zoekt extra vrijwilligers om op maandag (tussen 9.30 u en 11.30 u ), op dinsdag (tussen 16.00 u en 18.00 u) of op donderdag (tussen 9.30 u en 11.30 u) de TelefoonSter te bemannen.