Naar inhoud

Werken Drogenbroodstraat

Drogenbroodstraat
Vanaf 10 februari 2014 wordt de Drogenbroodstraat afgesloten voor alle verkeer ter hoogte van de Oostmolenstraat.

Vanaf de Oostmolenstraat dient de riolering namelijk verder doorgetrokken te worden over de Drogenbroodstraat richting de spoorweg. Het verkeer van en naar het centrum van Aalter-centrum wordt zoveel mogelijk al vanaf de N44 via de Brouwerijstraat of Lostraat gestuurd. Het station blijft bereikbaar door de volgende maatregelen:

Het verkeer van en naar het station van Aalter wordt omgeleid:

  • via het industriepark Lakeland: N44, Brugstraat, Venecolaan, Nijverheidslaan, Léon Bekaertlaan, Oostmolenstraat, Houtem, Stationsplein. Om een vlotte doorgang in Houtem te verzekeren wordt een parkeerverbod ingesteld langs de rijweg. Parkeren kan wel terug op de steenslagparking langs de Drogenbroodstraat, die toegankelijk is vanaf het Stationsplein via de rijweg langs de spoorweg. Waar nodig worden maatregelen genomen ter hoogte van de kruispunten om de doorgang voor iedereen (onder meer gelede bussen) mogelijk te maken.
  • via de tunnel onder de spoorweg ter hoogte van Hoefijzer. Om de bereikbaarheid van het station te garanderen vanuit het centrum, wordt beurtelings verkeer in beide richtingen toegestaan op de weg gelegen langs het grootwarenhuis Delhaize door middel van verkeerslichten.

De werken zullen een maand duren (twee weken voor de aanleg van de riolering en twee weken voor de afwerking en asfaltering) en zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

 

Datum van het bericht: zaterdag 01 februari 2014
Nieuwsoverzicht