Naar inhoud

Vier de zomer op een Blue-bike!

copyright Björn Comhaire
Wie zich vlot door Aalter wil verplaatsen, kan dat makkelijk met een deelfiets van Blue-bike. Ben je al lid van Blue-bike? Dan kan je in het gemeentehuis een leuke tote bag (linnen tas) afhalen.

Je kan de tote bag aan de balie van het gemeentehuis afhalen, op vertoon van jouw Blue-bikesleutel. Wees er snel bij, want er zijn slechts 30 gelukkigen die een exemplaar mee naar huis kunnen nemen. Veel (zomers) fietsplezier!

Nog geen lid?

De Blue-bike deelfietsen zijn ideaal voor wie af en toe eens in een ander station afstapt of niet dagelijks de trein neemt. Er zijn 12 fietsen beschikbaar aan het station van Aalter-centrum. Je vindt ze in het fietsenrek aan de zijde van de Spoorweglaan. Een leenbeurt duurt maximaal 24 uur. Dankzij de financiële tussenkomst van het gemeentebestuur en de Vlaamse overheid is het dagtarief slechts 1,15 euro. Dankzij de app van Blue-bike (beschikbaar via Google Play en de App Store) kan je het aantal beschikbare fietsen op jouw bestemming bekijken. Meer info via www.aalter.be/blue-bike en www.blue-bike.be.

Datum van het bericht: donderdag 12 juli 2018
Nieuwsoverzicht