Naar inhoud

Organiseert jouw vereniging een 11 juli-activiteit?

Vlaanderen feest
Op 11 juli viert Vlaanderen opnieuw feest! Organiseert jouw vereniging tussen zondag 1 juli en zondag 15 juli 2018 een activiteit naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap?

Vul deze activiteit ten laatste op woensdag 20 juni 2018 in via www.aalter.be. Surf naar www.aalter.be/mijn-profiel om jouw activiteit in te vullen. Hiervoor moet jouw vereniging geregistreerd zijn op onze website. Als titel van jouw activiteit vul je Vlaanderen Feest! + naam evenement in. Is jouw vereniging niet geregistreerd? Stuur dan de gegevens door naar cultuur.toerisme@aalter.be.

Logo 'Vlaanderen Feest'

Vergeet niet om het campagnelogo Vlaanderen feest, ter gelegenheid van 11 juli te plaatsen op de aankondiging of affiche. Het logo is 5 cm breed en staat in de kop van de aankondiging (niet tussen de sponsors). Je kan het logo downloaden op www.vlaanderenfeest.be. Hiernaast moet ook de aanduiding Initiatief voor het Feest van de Vlaamse Gemeenschap als subtitel op de aankondiging vermeld staan. Meer info via cultuur.toerisme@aalter.be en tel. 09 325 22 00.

Datum van het bericht: donderdag 07 juni 2018
Nieuwsoverzicht