Naar inhoud

KUNSTzINnigAALTER 2018: Oproep naar Aalterse kunstenaars

Ontwerp logo: Paul De Doncker
Van vrijdag 27 april tot en met zondag 6 mei 2018 wordt opnieuw de kunsttentoonstelling georganiseerd in het kasteel van Poeke. Tijdens deze tentoonstelling kon je in 2016 kennismaken met de kunstwerken van 47 Aalterse kunstenaars. De werkgroep koos dit keer voor het thema Buitengewoon.

Onder deze noemer worden kunstwerken bijeengebracht die buiten het gewone treden qua thematiek, techniek, presentatie, afmeting, onderwerp,… Dit is een oproep aan onze plaatselijke kunstenaars om gerust eens buiten de lijntjes te kleuren en zichzelf met het resultaat te verrassen. Er worden trouwens niet alleen buitengewone kunstwerken verwacht, ook de manier waarop de werken worden tentoongesteld, mag best eens Buitengewoon. Ga in dialoog met de aangeboden ruimte en verras ons én de bezoeker. Een gewaagd concept waarover zal gesproken worden.

Inspiratievergadering

Wil je nog meer info? Kom dan naar de inspiratievergadering op woensdag 21 februari 2018 om 19.00 u in Villa Snoeck, Stationsstraat 69. Er zal meer uitleg gegeven worden over de opzet. Breng gerust foto’s mee van de werken (maximum drie) en/of van de opstelling.

Inschrijven

Kan je niet wachten tot de inspiratievergadering? Je kan nu reeds inschrijven. Geef vóór zondag 28 februari 2018 je naam, adres en e-mailadres door via cultuur.toerisme@aalter.be. Inschrijven kan ook in de bibliotheek, Boomgaardstraat 10.

Datum van het bericht: donderdag 01 februari 2018
Nieuwsoverzicht