Naar inhoud

Tournée Minérale: een maand zonder alcohol

promo tournéé minérale
Het was vorig jaar een overdonderend succes: meer dan 120.000 mensen schreven zich in voor Tournée Minérale. De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker, de organisatoren van de campagne, roepen alle Belgen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, 28 dagen ‘nee’ te zeggen tegen alcohol.

Op uw gezondheid

Met Tournée Minérale krijgt uw lichaam de tijd om te recupereren van uw gebruikelijke alcoholconsumptie. En daar zijn voordelen aan verbonden: sommige mensen slapen beter, anderen hebben meer energie, u werkt aan een gezonder gewicht,… Veel deelnemers voelen zich gewoon beter in hun vel.

Even stilstaan

Door de actie staat u ook even stil bij uw alcoholgewoontes. Dat doet u beseffen hoe snel u anders een glas drinkt zonder erbij na te denken. Onderzoek in het buitenland heeft uitgewezen dat deelnemers zelfs maanden later nog steeds minder drinken dan voorheen. Redenen genoeg dus om mee te doen.

Vrienden uitdagen voor het goede doel

Als u meedoet, kan u zich ook laten sponsoren voor de Stichting tegen Kanker. Nieuw is dit jaar dat u een vriend, familielid of collega kan uitdagen om mee te doen met de alcoholvrije maand. Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor kankeronderzoek. Ga dus de uitdaging aan en drink in februari 2018 geen alcohol. U zal zien dat u zich ook zonder perfect kan amuseren. Meer info en inschrijven kan via www.tourneeminerale.be.

Organiseer uw eigen evenement

Op zoek naar een leuke, alcoholvrije activiteit? Of wilt u net zelf, met uw sportclub, uw horecazaak of uw bedrijf een evenement organiseren in het kader van Tournée Minérale? Surf dan naar www.meervanzonder.be en laat u inspireren door meer dan 50 recepten voor een lekkere alcoholvrije cocktail of een smoothie.

Datum van het bericht: dinsdag 23 januari 2018
Nieuwsoverzicht