Naar inhoud

Week van de Smaak: Aalter smaakt top!

Promobeeld Week van de Smaak
Tijdens de elfde editie van de Week van de Smaak ligt de klemtoon op korte keten en seizoensproducten. Je geniet in Aalter-centrum van een culinaire wandeling op zondag 26 november 2017. Daarnaast zorgen enkele deelnemende restaurants ook voor een aangepaste menu tussen 16 en 26 november 2017.

Culinaire wandeling

Op zondag 26 november 2017 bezoek je vijf horecazaken en handelaars in Aalter-centrum. Starten met de wandeling kan tussen 11.00 u en 15.00 u in restaurant ’t Stoveke.

 1. ’t Stoveke (Stationsstraat 37): Aperitief.
  Cocktail van het huis, puree van pastinaak met gebakken coquille afgewerkt met foie gras of gegrilde groentjes met pasta.
 2. Foodbar Margriet (Stationsstraat 123): Soepje.
  Erwtjes-broccolisoep met munt en kokos, rode bieten soep met kvas, regenboogbrood.
 3. Calla’s (Stationsstraat 250): Voorgerecht.
  Bloedworst met bio-bietjes, appel, eendenlever en rode kool of geitenkaas met bio-bietjes, opgelegde tomaat en rode kool.
 4. ’t Vijfde Seizoen (Stationsstraat 9): Hoofdgerecht.
  Varkenswang van Brasvar uit Nevele met krokant vel vergezeld van crème van pickles winterpostelein of grondwitlof uit Egem, mosterdmousseline en krokante granen.
 5. Bakkerij Gozin (’t Vrijhof, Bellemstraat 18): Gozins Smaakbordje.
  Dessertbordje met koffie of thee.

Tickets voor dit topmenu bedragen 40 euro per persoon en zijn te verkrijgen tot en met woensdag 22 november 2017 aan de balies van het gemeentehuis, Europalaan 22 (openingsuren). Het aperitief is in de prijs inbegrepen, overige dranken zijn voor eigen rekening.

Laat weten of je langskomt op onze Facebook-eventpagina.

Aangepaste menu tussen 16 en 26 november

In een aantal restaurants in Aalter kun je tussen donderdag 16 november en zondag 26 november 2017 ook genieten van een aangepast menu. Dit is mogelijk in Woestyne, ‘t Vijfde Seizoen, Het Culinair Ateljee en Den Duyventooren.

 

 

Datum van het bericht: dinsdag 31 oktober 2017
Nieuwsoverzicht