Naar inhoud

Leerpunt biedt gratis cursussen voor kortgeschoolde volwassenen

Logo Leerpunt

Er wordt dagelijks heel wat van je verwacht: de facturen voor gas en elektriciteit controleren, op het internet een premie aanvragen, de kinderen helpen met het huiswerk… Tegelijk verandert de wereld rondom ons heel snel. Gisteren was er het internet. Nu heeft iedereen het over smartphones, social media en 4G. Zin om vooruit te gaan? Sterker in je schoenen staan voor je job, een opleiding of in het dagelijks leven?

Leerpunt, Centrum voor Basiseducatie is er voor kortgeschoolde volwassenen. In september 2017 starten zij met heel wat cursussen, zoals Beter lezen en schrijven, Wiskunde, Nederlands opfrissen en Starten met je smartphone of tablet. Voor wie er niet in slaagt het theoretisch examen rijbewijs te halen, is er de cursus Rijbewijs. Of wat dacht je er van om gezonder te gaan leven met de cursus Gezonde voeding?

Gratis cursussen

De lessen vinden plaats in Gent, Deinze en Eeklo. Alle cursussen zijn gratis. Er zijn wel kosten voor kopieën of een handboek. Les volgen kan in de lesplaatsen in Gent, Eeklo of Deinze. Een overzicht van alle cursussen vind je op www.basiseducatie.be/gent-meetjesland-leieland. Meer info? Bel CBE Leerpunt op tel. 09 224 24 12 of e-mail via info@cbe11.be.

Datum van het bericht: donderdag 31 augustus 2017
Nieuwsoverzicht