Naar inhoud

Sportbegeleiders gezocht voor Sportacademie Aalter

(c) Björn Comhaire
Hou je ervan om kinderen sportles te geven? Heb je (bijna) een bachelordiploma L.O. op zak of heb je ervaring als trainer? Word dan sportbegeleider bij Sportacademie Aalter, een naschools initiatief om kinderen van het eerste tot en met het vierde leerjaar wegwijs te maken in de wereld van sport.

In de Sportacademie Aalter leren begeleiders de kinderen al spelend de basisvaardigheden aan, die ze daarna kunnen gebruiken in verschillende sporttakken, zoals voetbal, tennis en turnen. Als sportbegeleider sta je samen met de cel Sport in voor de voorbereiding van deze lessen. Je haalt eerst de kinderen op aan de basisscholen van Emmaüs en De Beuk om 15.45 u. Daarna begeleid je ze naar het Sportpark, waar je de initiatielessen verzorgt. Tot slot breng je de kinderen ook naar de Buitenschoolse kinderopvang (BKO). Jouw groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers. De volgende reeks van de Sportacademie Aalter start op dinsdag 19 september 2017. De lessen vinden elke dinsdag, van 16.00 u tot 17.45 u, plaats in het Sportpark.

Voorwaarden

Als begeleider moet je geslaagd zijn in het tweede bachelorjaar L.O., over een VTS-diploma beschikken of drie jaar ervaring hebben als trainer/begeleider in een sportclub. Voldoe je aan deze voorwaarden en heb je interesse? Neem dan contact op via sport@aalter.be of tel. 09 374 39 19. In ruil voor jouw inzet ontvang je een vrijwilligersvergoeding van 33 euro per les, een verplaatsingsvergoeding en heel veel liefde van de kinderen!

Datum van het bericht: dinsdag 18 juli 2017
Nieuwsoverzicht