Naar inhoud

Hoe besparen op je energiefactuur?

De adviseurs van Woonwijzer Meetjesland informeren je graag over het besparen op je energiefactuur. Een overzicht van hun diensten...

Stroomcoach

Tijdens een huisbezoek maakt de stroomcoach een grondige analyse van jouw toestellen en verbruiksgedrag. Op basis van deze analyse krijg je energiebesparend advies op maat.

Verander van energieleverancier

De adviseur gaat na welke energieleverancier en welk leveringscontract voor jou het voordeligste is. Hij of zij geeft advies over een mogelijke overstap.

Renovatieadvies

Thuis of op kantoor kan je informatie en advies krijgen over verschillende energiebesparende ingrepen. De adviseur bespreekt met jou de technische mogelijkheden, materialen, mogelijke kostprijs,…

Advies over premies en fiscale voordelen

De adviseur geeft informatie en advies over premies, voordelen en tegemoetkomingen. De adviseur helpt je ook bij de aanvraag hiervan.

Goedkoper een energiezuinig toestel aankopen?

Woonwijzer Meetjesland en Natuurpunt en Partners Meetjesland organiseren ook een groepsaankoop van energiezuinige toestellen. Het geeft je de kans om tegen een voordeligere prijs een energiezuinige koelkast, diepvries of wasmachine aan te kopen.

Met de groepsaankoop willen zij het energieverbruik van huishoudens verlagen. Energieverslindende toestellen hebben een grote impact op het energieverbruik en de -factuur. Dankzij de aankoop hoef je ook zelf niet meer op zoek te gaan naar een goed toestel en geniet je ook van een lagere prijs. Je kan je al vrijblijvend inschrijven via www.energiebesparenmeetjesland.be/groepsaankooptoestellen. Er is geen aankoopverplichting.

Woonloket in het gemeentehuis

Je kan met al je vragen terecht bij adviseur Ludwig Mortier aan het woonloket in de ontvangstruimte van het gemeentehuis. Het woonloket is er elke dinsdag van 16.00 u tot 19.00 u en elke woensdag van 8.30 u tot 10.30 u. Meer info via tel. 09 378 61 70, ludwig@woonwijzermeetjesland.be en www.energiebesparenmeetjsland.be.

Datum van het bericht: woensdag 28 juni 2017
Nieuwsoverzicht