Naar inhoud

Bibliotheek zorgt voor heerlijke vakantieliteratuur

Inhoud van reistrolleys
De vakantie is hét moment om heerlijk te genieten van zomerse literatuur. Daarom heeft de bibliotheek de reistrolleys opnieuw gevuld met materialen voor de jongste lezertjes.

Daarnaast kunnen zij samen met Vlieg schatten zoeken in Ruiselede en genieten de ouders van een nieuwe collectie e-readers en e-boeken.

 

 

Reistrolleys

Of je nu de continenten doorkruist of kiest voor de populaire staycation, een reistrolley van de bib is altijd een goed idee om je jongste lezertjes (3 tot 8 jaar) te vermaken. In de trolleys vind je boeken, cd’s, dvd’s en knutselideetjes. Ze staan uitleenklaar in de hoofdbibliotheek tijdens de zomervakantie. Elk gezin kan telkens één trolley lenen. Let wel op: vanaf zaterdag 1 juli 2017 veranderen de openingstijden van de hoofdbibliotheek. Surf hiervoor naar www.aalter.be/openingstijden.

De zomer van Vlieg

Kleuters kunnen samen met Vlieg hun speurneus achterna in de bib van Ruiselede. De 6- tot 12-jarigen ondernemen een zoektocht rond W.O. I in de woonkern van Ruiselede of Doomkerke. Alle info voor je zoektocht én een beloning voor een geslaagde speurtocht vind je in de bib of het gemeentehuis van Ruiselede.

E-boeken en e-readers

Het assortiment digitale boeken in de hoofdbib werd stevig uitgebreid met een honderdtal nieuwe e-boeken op tien e-readers. Je kan de e-readers uitlenen voor drie weken, met een optie tot  verlengen. Geniet van de zomer, samen met de bib!

Info

Bibliotheek

 

 

Datum van het bericht: woensdag 28 juni 2017
Nieuwsoverzicht