Naar inhoud

Shopping@Aalter: vijf dagen winkelplezier!

Banner Shopping@Aalter
Tijdens Shopping@Aalter zetten de handelaars uit Aalter-centrum opnieuw hun deuren open. Daarnaast maken verschillende attracties, kinderanimatie en optredens deel uit van dit feestelijk gebeuren, met als hoogtepunt de avondshopping op vrijdag 23 juni 2017.

Dit jaar is er een braderie van woensdag 21 juni tot en met zondag 25 juni. Tijdens deze dagen zetten alle handelaars de deuren extra lang open met als hoogtepunt de avondshopping tot 23.00 u op vrijdag 23 juni.

Avondshopping: 2 km shoppingplezier

Op vrijdag 23 juni wordt het centrum van Aalter dus omgetoverd tot een echt feestdecor. De straten worden gevuld met kraampjes van lokale handelaars, verenigingen en streekproducten waardoor de bezoeker een totaal traject van bijna 2 km kan afleggen vol shoppingplezier.

Kafé Kwafé, School's Out en Kinderdorp

Tijdens de avondshopping stelt Tabasko op de parking van de Boomgaard zijn gloednieuwe concept Kafé Kwafé voor. Jeugdcentrum Kadans viert het einde van het schooljaar met de School’s Out-fuif. Het zorgt van 12.00 u tot middernacht op het terras en de oprit voor een mobiele bar en dub/reggae dj's. Op het Hof van Praet zal het Kinderdorp van ruim 1.000 m2 menig kinderhart doen smelten. Er zijn ook optredens op verschillende locaties, waaronder van de leerlingen Dans vanaf 18.00 u aan de Academie in de Stationsstraat.

Gewijzigde verkeerssituatie

Op vrijdag 23 juni geldt er een parkeerverbod vanaf 14.30 u en een verkeersverbod van 16.00 u tot na middernacht voor heel wat locaties en straten tussen de Markt en het Hoefijzer. Surf naar shopping.unizoaalter.be voor een overzicht van de straten.

Waar te parkeren?

Tijdens de avondshopping kan je makkelijk je auto kwijt op parking Aard, Sint-Cornelius, aan het station, de IJzerstraat, het gemeentehuis of het Sportpark. Let wel op: de parking Boomgaard is niet toegankelijk vanaf donderdag 22 juni om 16.00 u tot en met maandag 26 juni 2017 om 12.00 u. De ondergrondse parking Warande is niet toegankelijk voor auto’s vanaf vrijdag 23 juni 2017 om 16.00 u tot en met zaterdag 24 juni 2017 om 1.00 u.

Info

Unizo Aalter

Datum van het bericht: donderdag 08 juni 2017
Nieuwsoverzicht