Naar inhoud

Gezellige namiddagen in ontmoetingscentrum Kerkem

Voeten van dansende mensen
Het OCMW Aalter organiseert elke maand verschillende activiteiten in het Ontmoetingscentrum Kerkem (Rerum Novarumstraat 24), onder begeleiding van de heer Wics Rombouts en mevrouw Annick Bakeland.

Warme maaltijden op woensdagmiddag

Iedereen die het moeilijk heeft door financiële, sociale of medische omstandigheden kan wekelijks genieten van een warme maaltijd. Op het menu staat er soep, een hoofdgerecht en een dessert, inclusief water en koffie. Per maaltijd betaal je maximum 10 euro. Inschrijven op voorhand is verplicht via ocmw@aalter.be of tel. 09 325 95 95. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze hulp? Aarzel dan niet en neem contact met het OCMW Aalter.

Bingo-namiddag

Elke eerste donderdag van de maand is er een gratis bingonamiddag van 14.00 u tot 16.00 u. Er zijn tal van prijzen te winnen.

Activiteiten- en Bewegingsnamiddag

Iedere tweede vrijdagnamiddag is er een gratis activiteiten- en bewegingsnamiddag van 14.00 u tot 16.00 u. Elke maand zijn er andere activiteiten, bijvoorbeeld turnen, knutselen, volksspelen, sporten met de Wii, filmnamiddag... Informeer via annick.bakeland@veiligehave.be of tel. 09 374 95 21 welke activiteit er deze maand op het programma staat!

Thé Dansant

Een dj maakt er elke vierde vrijdag van 14.00 u tot 16.00 u een gezellige muzikale namiddag van, voor dansers en niet-dansers! Dit is een gratis activiteit. Let op: er is geen Thé Dansant op 26 mei 2017!

Datum van het bericht: donderdag 17 augustus 2017
Nieuwsoverzicht