Naar inhoud

Nieuw sport- en turnmateriaal in Sportpark!

Turners die gebruik maken van het nieuwe turnmateriaal
Het gemeentebestuur heeft voor 37.736 euro geïnvesteerd in het vervangen van het huidige sport- en turnmateriaal in het Sportpark.

Twee hoogspringstaanders, een lange mat, zeven vloerbanen met een oppervlakte van 14 x 14 meter, een dikke vouwmat en vijf transportwagens voor de vouwmat en de vloerbanen werden toegevoegd aan de collectie. Daarnaast beschikt het Sportpark nu over een nieuwe hoge evenwichtsbalk, een lage brede evenwichtsbalk, een damesbrug en een herenbrug.

Samen met de sportverenigingen

Met twee multiboxen voor verscheidene turn-, spring- en klauteroefeningen en een multifunctionele plint besteedt het bestuur ook extra aandacht aan de allerkleinsten. Het materiaal kan makkelijk afgesteld worden voor elke leeftijdsgroep. De aankoop van het nieuwe materiaal gebeurde in nauw overleg met de turn- en dansclubs. Scholen en organisatoren van sportdagen en -kampen kunnen het materiaal ook aanvragen voor gebruik.

Verdere uitbreiding

Goed nieuws dus voor de erkende Aalterse sportverenigingen die gebruik maken van de infrastructuur in het Sportpark! Bovendien zal in 2017 het materiaal in de sporthallen verder worden uitgebreid en vernieuwd. Zo staan er investeringen gepland voor nieuwe basketbaldoelen (41.455 euro), competitievolleybalpalen en -netten (3.147 euro) en klim-, klauter- en turnmateriaal (37.735 euro).

Info

cel sport

Datum van het bericht: woensdag 22 maart 2017
Nieuwsoverzicht