Naar inhoud

Je bent wie je bent tijdens de Jeugdboekenmaand!

De bibliotheek wakkert in maart de leeshonger en boekenliefde aan bij al haar jongste lezers. Of ze nu graag boterhammen met choco en augurk eten, één of twee mama’s hebben of als jongen liever dansen dan voetballen…

Bibliotheekmedewerkers maken kinderen wegwijs in de bib tijdens bezoekjes met de klas. Jeugdauteurs zorgen op hun beurt voor voorlees- en luisterplezier in de klas door alle lagere scholen in Aalter en Ruiselede te bezoeken.

Gratis theatervoorstellingen

Maar ook buiten schooltijd valt er een en ander te beleven… Op woensdag 15 maart brengt theatergezelschap Kip van Troje de familievoorstelling Meneer Neus vertelt… Afspraak om 15.00 u in keldertheater TRAKK in het gemeentehuis.

Op zaterdag 25 maart speelt Poppentheater Sloef de voorstelling WEE-WEEWEE voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Afspraak om 11.00 u in het keldertheater TRAKK in het gemeentehuis.

Beide voorstellingen zijn gratis, reserveren via de bibliotheek is wel verplicht via bibliotheek@aalter.be, tel. 09 374 60 71 of ter plaatse (Boomgaardstraat 10).

Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

Datum van het bericht: dinsdag 21 februari 2017
Nieuwsoverzicht