Naar inhoud

TOPradio Aalter wordt MAX

De Vlaamse regering zette op 28 oktober het licht op groen voor de hervorming van het radiolandschap. Regionale radio’s zullen in 2017 hun vergunning kunnen aanvragen of verlengen voor een periode van negen jaar met een groter zendgebied.

(persbericht MAX)

Samenwerking of ketenvorming tussen radiostations zal verboden zijn. Om ons voor te bereiden op de nieuwe regelgeving hebben we dan ook beslist de overigens uitstekende samenwerking met TOPradio Gent te stoppen en te starten met een gloednieuw volledig zelfstandig radiostation. De radio kreeg van minister Gatz de toestemming om uit het samenwerkingsakkoord te treden.

Met trots stellen we je MAX voor: MAX, maximaal radio.

MAX staat er, met een ploeg van 15 enthousiaste medewerkers en start zijn live-uitzendingen op vrijdag 16 december 2016 om 7u00.

Muziek voor een heel brede doelgroep, aangevuld met regionaal en wereldnieuws. MAX zal ook regelmatig in het straatbeeld aanwezig zijn. Tijdens het Kerstdorp van Aalter op 16, 17 en 18 december zal MAX live radio brengen. Nog meer dan vroeger zal er aandacht zijn voor het verenigingsleven, evenementen en bedrijven.

De ploeg werkte de afgelopen maanden hard aan het nieuwe product. Zo is er een nieuwe website in ontwikkeling (www.radiomax.be) en kan je nu al de APP voor je smartphone in de Apple Store of Google Play gratis downloaden. Binnenkort start zelfs een heuse videoreclamespot die te zien zal zijn voor elke vertoning in Cinema Capitole. De laatste TOPradio Aalter uitzending is op woensdagavond 16 november. Tot donderdag 15 december zal de luisteraar non-stop muziek horen. De crew maakt van deze periode gebruik om een volledig nieuwe studio te bouwen waarin zwaar wordt geïnvesteerd. MAX start op 16 december om 7u00 stipt met de live uitzendingen.

Op zaterdag 28 januari 2017 gooit het station haar deuren open en is iedereen welkom. Aansluitend is er in de multifunctionele ruimte aan de studio een party met bekende dj’s. MAX zoekt nog medewerkers voor de redactie en verkoop. Ben je bezeten door muziek of op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes? Een mooie stem of vlotte pen? Wat uurtjes over in je vrije tijd en zin om deel uit te maken van een knettergekke ploeg die dagelijks toffe radio maakt? Mail naar wim@radiomax.be of bel 0477 20 20 30.

Datum van het bericht: woensdag 16 november 2016
Nieuwsoverzicht