Zanggenootschap zingt volksliederen

Gepubliceerd op donderdag 3 oktober 2019
Het Meetjeslands Zanggenootschap brengt op donderdag 24 oktober 2019 in Veilige Have sfeervolle volksliederen uit de streek.

Hou je van volkse muziek én een volkse sfeer? Dan is een optreden van het Meetjeslands Zanggenootschap zonder twijfel iets voor jou. Een 20-tal zangers, onder leiding van dirigent Jan Wauters en met teksten van Erik Wille, brengen aloude liederen uit de streek. Terwijl je geniet van al die aanstekelijke liedjes, krijg je ook nog een gratis drankje aangeboden. Zorg dat je er bij bent!

Inschrijven

Tickets kosten 4 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa. Wie wil rekenen op het voorverkooptarief, kan zich inschrijven tot uiterlijk vrijdag 18 oktober 2019 op volgende plaatsen:

  • gemeentehuis Aalter-centrum, Europalaan 22
  • gemeentehuis Knesselare, De Plaats 14
  • lokaal dienstencentrum ‘De Lelie’, WZC Veilige Have, Lostraat 28
  • via jouw seniorenvereniging

Praktisch

Het optreden start op donderdag 24 oktober om 14.30 u in de grote cafetaria van WZC Veilige Have (Lostraat 28) en is een organisatie van de SAR (seniorenadviesraad), in samenwerking met het gemeentebestuur Aalter, WZC Veilige Have, Gezinsbond, KVLV, Landelijke Gilde, NEOS, OKRA, SAMANA en Vl@S. Meer info via seniorenadviesraad Aalter en cel Welzijnszaken via www.aalter.be/seniorenadviesraad, welzijn@aalter.be of tel. 09 325 22 00.