Het Zomert weer in Poeke!

Gepubliceerd op donderdag 1 augustus 2019
Naar goede gewoonte maken de klassieke concerten in het kasteel van Poeke de hoofdmoot uit van het zomerprogramma. Deze 13e editie pronkt opnieuw met een mooi programma van gerenommeerde artiesten. Na elk concert krijg je de kans om de muzikanten beter te leren kennen tijdens een gratis receptie.

Kasteelconcerten

Op zondag 4 augustus 2019 mogen we Raphaella Smits, de Belgische ‘grande dame’ van de gitaar, verwelkomen. Zij wordt internationaal geprezen als inspirerende docent en bespeelt achtsnarige gitaren en historische instrumenten.

Afsluiten doen we op zondag 1 september 2019 met violist Tony Nys en accordeonist Philippe Thuriot. Nys speelt solo altviool in het Symfonieorkest van de Munt en doceert altviool aan het Koninklijk Muziekconservatorium in Brussel. Thuriot heeft al een carrière van 25 jaar op internationale podia achter de rug, met specialisaties in jazz, klassiek en improvisatie.

Tickets

Kaarten voor de kasteelconcerten kosten 13 euro in voorverkoop en 15 euro aan de ingang. 60-plussers betalen steeds 13 euro en -18-jarigen en studenten kunnen al voor 5 euro per ticket een concert bijwonen. Je kan de tickets rechtstreeks kopen aan de balie van het gemeentehuis Aalter-centrum, Europalaan 22, of reserveren via eerste.lijn@aalter.be of tel. 09 325 22 00. Eens betaald, liggen de tickets klaar op de dag van het kasteelconcert aan de ingang van het kasteel.

Alle info over Poeke Zomert 2019 vindt u op www.aalter.be/poekezomert en in de brochure ‘Poeke Zomert 2019’, gratis te verkrijgen aan de balie van het gemeentehuis Aalter-centrum, het gemeentehuis van Knesselare, de hoofdbibliotheek en in het kasteel van Poeke.