Vrijwilligers gezocht voor Sport Mee

Gepubliceerd op zondag 12 maart 2023
Op donderdag 15 juni 2023 vindt in Aalter de 28ste editie van Sport Mee plaats. Dat is een sportdag voor personen met een mentale beperking. De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers.

Meewerken als vrijwilliger?

Heb je geen achtergrond in de sport- of verzorgingswereld, maar wil je wel meedraaien als vrijwilliger tijdens Sport Mee en de deelnemende sporters een onvergetelijke dag bezorgen? Geen nood, een gouden hart om personen met een mentale beperking te helpen, is voldoende. Je kan bijvoorbeeld ingeschakeld worden om te helpen bij de sportproeven (opnemen van tijden en afstanden bij binnen- en buitenproeven). Jouw hulp wordt beloond met een kleine vergoeding en de dankbaarheid van de sporters.

Volledige of halve dag

Inschrijven als vrijwilliger kan ten laatste op vrijdag 21 april 2023 via sport@aalter.be. Het sportevenement vindt plaats in het Sportpark Aalter-centrum (Lindestraat 17), van 9.00 u tot 16.00 u. Je kan helpen tijdens de voor- en/of namiddag. Sport Mee is een initiatief van de Interlokale Vereniging Burensportdienst Leiestreek.