Ontdek het Huis van het Kind op nagelnieuwe infobeurs

Gepubliceerd op zaterdag 3 september 2022
Ook nieuwsgierig naar wat het Huis van het Kind Aalter allemaal inhoudt en wat het eventueel kan betekenen voor jou en je gezin? Ontdek het op de infobeurs, op zaterdag 24 september 2022.

Wat?

Het Huis van het Kind is geen fysiek huis, maar een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die kinderen, jongeren, (groot)ouders of opvoedingsverantwoordelijken op zoek naar informatie verder helpen. Het Huis van het Kind geeft passende antwoorden op vragen en bezorgdheden over kinderopvang, scholen, kraamzorg, vrije tijd … en bezorgt opvoedingstips mocht dat nodig zijn.

Op de infobeurs, van 13.00 u tot en met 16.00 u, ben je met het hele gezin welkom in het gemeentehuis van Aalter-centrum (Europalaan 22) om kennis te maken met het Aalters Huis van het Kind.

Wat mag je verwachten?

  • infostanden van verschillende partners (kraamzorg, vrije tijd, hulpverlening)
  • een hapje en een drankje
  • randanimatie (kindergrime, spel)
  • workshops
  • goodie voor alle kindjes

Op www.facebook.com/HuisvanhetKindAalter en TotAalter blijf je op de hoogte van het programma en alle andere activiteiten die het Huis van het Kind in de loop van het jaar organiseert. Meer info en inschrijven via www.aalter.be/babyborrel-huisvanhetkind.