Speelpleinwerking Aalter wordt JAAK (en je kan stemmen op het nieuwe logo)

Gepubliceerd op maandag 15 november 2021
Na de gemeentefusie van 2019 sloegen ook de Speelpleinwerkingen Aalter en Knesselare de handen in elkaar om samen één team te vormen. Nu komt er ook een nieuwe naam, JAAK, waar niet alleen beide Speelpleinwerkingen maar ook alles van het jeugdwerk onder komt.

Op maandag 31 mei 2021 besliste het college van burgemeester en schepenen om vanaf 2022 het Aalters aanbod voor kinderen en jongeren te bundelen onder de overkoepelende naam JAAK. Volgende zomer spreken we dus niet langer van Speelpleinwerking Aalter en Speelpleinwerking Knesselare maar van Speelpleinwerking JAAK, die op verschillende locaties zal plaatsvinden.

Stem op een nieuw jasje

Een nieuwe, overkoepelende naam biedt kansen om de Aalterse jeugd- en speelpleinwerking in een nieuw jasje te stoppen. Tijdens de zomer van 2021 konden animatoren van de Speelpleinwerking suggesties indienen voor een leuk en speels logo. De cel Jeugdvoorzieningen van het lokaal bestuur ontving drie leuke voorstellen, waarop alle inwoners van Aalter nu kunnen stemmen. Je kan stemmen op jouw favoriet via het digitaal loket op www.aalter.be/logo-JAAK. Dat kan tot en met vrijdag 31 december 2021. In het voorjaar van 2022 zal het nieuwe logo officieel bekendgemaakt worden.