Speelpleinwerking zoekt animatoren

Gepubliceerd op zondag 16 mei 2021
Tijdens de zomer is er terug Speelpleinwerking. Een groep enthousiaste (hoofd)animatoren organiseert dan allerlei activiteiten voor kinderen. Word je dit jaar 16 jaar of ben je ouder? Wil je graag met kindjes bezig zijn en ondertussen een centje bijverdienen? Schrijf je dan in als animator.

Wat houdt dit in?

  • knotsgekke activiteiten organiseren voor
    kinderen;
  • de kinderen elke dag blij maken;
  • nieuwe vrienden maken;
  • eigen grenzen verleggen;
  • zelf graag meespelen.

Speelpleinwerking met maatregelen

Ook deze zomer kunnen we weer met z’n allen Speelpleinwerking organiseren. We werken met een vaste weekbubbel en doen zoveel mogelijk buitenactiviteiten. Tijdens de werking kan je ook als animator de vaste weekbubbel niet binnendringen. Je wordt dus verwacht om van maandag tot en met vrijdag aanwezig te zijn. Wie tijdens de werking de bubbel verlaat, kan achteraf niet meer aansluiten. De zomer is opgedeeld in voorbereidingsweken en werkingsweken. Bekijk het overzicht op www.aalter.be/animator. Een werkingsweek is een week waarin je samen met andere animatoren één week lang kinderen de zomer van hun leven bezorgt aan de hand van leuke spelen en activiteiten.

Inschrijven en info

Je geeft de weken door wanneer en waar je (hoofd-)animator wilt zijn op het speelplein. Deze zomer werken we voor de veiligheid van de kindjes en animatoren met contactbubbels. Aanmelden voor de zomervakantie kan via www.aalter.be/animator. Als animator ontvang
je een vrijwilligersvergoeding. Meer info via www.aalter.be/animator, jeugd@aalter.be of tel. 09 325 71 71.