Nieuwe Winkel(h)ier-actie promoot shoppen in eigen gemeente

Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2019
Om klanten aan te zetten lokaal te shoppen starten de plaatselijke handelaars, met steun van het gemeentebestuur, een nieuwe, eigen actie: De Winkel(h)ier.

Volwassenen en kinderen kunnen van donderdag 23 mei 2019 tot en met zondag 23 juni 2019 stempels sparen en maken zo kans op één van de vele Aalterbonnen.

Unizo Aalter, Unizo Knesselare, Urselse Ondernemers en Handelsbelangen Lotenhulle-Poeke verenigen, samen met het bestuur, de krachten tijdens De Winkel(h)ier. Die actie is al twee jaar een succes in Knesselare en wordt nu uitgerold over het hele grondgebied van Aalter. Het doel? Klanten aanzetten om lokaal te kopen bij de plaatselijke handelaars, die mee zuurstof, dynamiek en leven in de kernen brengen.

Winkel(h)ier-actie

Wie boodschappen doet bij één van de deelnemende handelaars, kan stempels verzamelen op een stempelkaart. Zes stempels geven een volle kaart, die je kan binnen brengen bij één van de deelnemende handelaars en in alle bibliotheken. Zo maak je kans op één van de Aalterbonnen uit de prijzenpot. In elk van de acht deelgemeenten trekt De Winkel(h)ier drie winnaars.

Ook kinderen doen mee

Ook kinderen tot 12 jaar (kleuters en lagere school) kunnen deelnemen aan de actie door met hun mama en papa mee te komen naar de winkel en zo stempels te vergaren op hun Kids-kaart. Voor de jongens en meisjes voorziet De Winkel(h)ier een aparte prijzenpot.

Praktisch

De Winkel(h)ier loopt van 23 mei 2019 tot en met 23 juni 2019 in de acht kernen van Aalter. De winnaars worden tussen 25 en 28 juni getrokken en kunnen in het weekend van 29 en 30 juni hun prijs komen afhalen op de Markt in Aalter.