Nieuw in ArtA’A: ‘Academie op scène’, vier avonden genieten van muziek, woord en dans

Gepubliceerd op vrijdag 15 oktober 2021
Na anderhalf jaar corona staan de leerlingen van de Academie te popelen om weer live op te treden én hun publiek te betoveren. De nieuwe, gratis voorstellingen ‘Academie op scène’ trakteren je vier vrijdagavonden op muziek, woord en dans. Te beginnen op vrijdag 22 oktober 2021!

Optreden was de voorbije periode onmogelijk, maar na alle coronaperikelen komt de Academie opnieuw naar buiten. En hoe! Met ‘Academie op scène’ gaat een nieuw initiatief van start waarbij de 1.300 leerlingen van de Academie je laten genieten van hun talent en kunsten. En genieten zal je. In elke voorstelling komen muziek, woord, theater en dans aan bod. ‘Academie op scène’ biedt niet alleen de kans om de studenten van de Academie aan het werk te zien, maar ook om ‘Het Theater’, een fantastische zaal én het kloppende hart van ArtA’A, te ontdekken.

Academie op scène: reservaties

Academie op scène, op vrijdagen 22 oktober 2021, 26 november 2021, 28 januari 2022 en 1 april 2022, telkens van 19.30 u tot 21.00 u. De voorstellingen zijn gratis. Reserveren is verplicht via www.aalter.be/academieopscene.

Ook Dansplatform op bezoek

Intussen is ArtA’A en haar topinfrastructuur ook gekozen als locatie voor ‘Dansplatform 2021’. Dat is een dansfestival waarbij academies uit Vlaanderen elkaar ontmoeten en een podium krijgen om hun danspassie met elkaar en een groot publiek te delen. De Academie Aalter is gastheer voor delegaties uit o.a. Zaventem, Wuustwezel, Halle, Malle, Tienen, Brugge, Ranst, Lier, Geraardsbergen, Bornem, Gent, Wemmel, Lebbeke, Heist-op-den-Berg, Beveren, Turnhout, Buggenhout en Mechelen.

Dansplatform: reservaties

De Academie voor muziek, woord en dans stelt op zaterdag 27 en zondag 28 november 2021 de deuren van ArtA'A open voor de organisatie van Dansplatform. Zin om naar één van de voorstellingen van Dansplatform te komen kijken? Reservatie is verplicht via www.aalter.be/dansplatform.