NEOS: Geraardsbergen ontdekken en bedrijfsbezoek Bakkerij La Lorraine

Ken je de drie M’s van Geraardsbergen? Wil je kennismaken met Geraardsbergen en zijn deelgemeenten? Kom dan met ons mee. Na koffie met Mattentaart starten we de verkenning van het Marktplein onder leiding van een stadsgids. Nadien volgt een rondrit, eindigend op de Oudenberg met bezoek aan de Muur, de O.L.V. Kapel en de Oudenbergsite. Lunch in restaurant Oudenberghof. Bedrijfsbezoek Bakkerij La Lorraine: met passie gebakken.

Start bezoek: 13.30 u. Duur: 3 à 3,5 uur. Audiovisuele voorstelling, rondleiding, uitgebreide proeverij en een zak vol “bakkerslekkers” mee naar huis.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

54,00 euro
Samenkomst: Gemeentehuis Europalaan om 7.20 u. Vertrek: stipt om 7.30 u met de bus van de Meibloem. Prijs leden: 54,00 euro per persoon, inclusief een frisdrank of pintje bij de lunch. Prijs niet-leden: 60,00 euro per persoon, inclusief een frisdrank of pintje bij de lunch. Glutenvrij en suikervrij op aanvraag. Inschrijven door betaling op rekening Neos Aalter BE68 4426 6455 7134 met vermelding La Lorraine en dit tegen uiterlijk 29 maart 2019. Betaling geldt als inschrijving.

Waar

Bakkerij La Lorraine

Organisatie