Multisport, de bewegingslessen voor iedereen!

Gepubliceerd op donderdag 20 december 2018
Wekelijks sporten levert heel wat voordelen op: een hogere levenskwaliteit, minder medische kwalen, meer sociaal contact… Daarom kan je vanaf januari opnieuw starten met de initiatiereeksen Multisport.

Vanaf dinsdag 8 januari 2019 kan je deelnemen aan Total Body Workout, een pittige mix van aerobic, basic step en lichaamsoefeningen. 50-plussers kunnen zich vanaf die dag ook uitleven tijdens Fit 4 Life, een reeks relaxerende en spierversterkende oefeningen met beperkte intensiteit! Op vrijdag 11 januari 2019 start het nieuwe seizoen Aquagym, waar je beweegt in het water op het ritme van muziek.

Inschrijven

Schrijf je in voor de proefles en/of de volledige initiatiereeks via www.aalter.be/multisport of aan de balie van het Sportpark als je hierbij hulp nodig hebt. Je kan inschrijven tot en met de dag vóór de proefles of de startdag van de reeks (om 12.00 u).

Start to

Tot slot zijn er ook initiatiereeksen zwemmen en crawl (Start to Swim en Start to Crawl) in samenwerking met Aalterse Zwemvereniging. Meer info via www.aalter.be/multisport, sport@aalter.be of tel. 09 374 39 19.