Moederdag: geef eens een Aalters cadeautje

Gepubliceerd op maandag 3 mei 2021
Op zondag 9 mei 2021 vieren we dé persoon die altijd voor ons klaarstaat: onze mama. Nog op zoek naar een perfect cadeau? Geef eens een Aalterbon. Of spot een ideetje op de Facebookpagina ‘Shop lokaal in Aalter’.

Op Moederdag zetten we onze mama’s in de bloemetjes met een cadeau. Keuze genoeg bij onze lokale handelaars, die er alles aan doen om ook in coronatijden hun klanten goed te dienen. Op de Facebookpagina ‘Shop lokaal in Aalter’ vind je heel wat cadeautips.

Of geef eens een Aalterbon als geschenk. Dat is een cadeaubon die je mama naar keuze kan besteden bij meer dan 200 handelszaken en zelfstandigen in Aalter. Om te shoppen, om uit eten te gaan of om zich eens goed te laten verwennen.

Er zijn cadeaubonnen ter waarde van 10 en 25 euro. Bovendien blijft de bon één jaar geldig: zo heeft moederlief meer dan tijd genoeg om een geschenk te kiezen.

Hoe werkt het?

Surf naar www.aalter.be/aalterbon en klik op ‘Aalterbon kopen’. Kies in de webshop een bedrag naar keuze. Na aankoop via Bancontact ontvang je meteen een QR-code in uw mailbox. Die code kun je printen voor gebruik.

Ook te koop via de Aalter-app

Je kan ook via de Aalter-app (www.aalter.be/app) de bonnen aankopen. Klik hiervoor op ‘Aalterbon aankopen’ in het menu en volg de instructies.

Nog steeds te koop in het gemeentehuis

Daarnaast kan je ook nog steeds terecht in het gemeentehuis Aalter-centrum voor de geprinte versie van de bon. Maak wel op voorhand een afspraak via tel. 09 325 22 00 of www.aalter.be/afspraak (Aankopen Aalterbon) of via de Aalter-app.