Maand van de Markt: spaar en win een waardebon

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2024
De gezellige woensdagmarkt op parking Sint-Cornelius brengt wekelijks van 8.00 tot 12.00 u feest naar Aalter-centrum. En in april – de Maand van de Markt – nog net iets meer. Aalter maakt de markt dan extra feestelijk met een spaaractie en zet de marktkramers een maand lang in de kijker.

28 kramen

Op de markt zorgen 28 marktkramers voor een grote verscheidenheid. Bij de 16 voedingskramen vind je een verrassend, lokaal aanbod van kwalitatieve en verse producten, bij de 12 niet-voedingskramen kun je terecht voor trendy kleding, onderhoudsproducten, allerhande huisraad, bloemen en planten. De vriendelijke bediening krijg je er gratis bovenop.

Spaarkaarten

In de maand april wordt een speciale spaaractie georganiseerd. Per aankoopschijf van 5 euro krijg je van de marktkramer een stempel op je spaarkaart. Wie 15 stempels (een volle spaarkaart) verzamelt, maakt kans op waardebonnen om bij de marktkramers te besteden. Volle kaarten kunnen worden gedeponeerd in een bus aan de balie van het gemeentehuis (Europalaan 22) of op de markt op woensdag 24 april 2024. De winnaars worden tijdens diezelfde marktdag om 11.45 u bekendgemaakt.