Maak je woning energiefit: krijg tips en tricks tijdens infomomenten

Gepubliceerd op vrijdag 24 september 2021
Wil je graag het energieverbruik van je woning verminderen zonder zware investeringen? Neem dan in oktober deel aan de Energiefit-sessies van Veneco voor handige tips en tricks.

Tijdens de Energiefit-sessies leer je hoe je op een eenvoudige manier je woning energiezuiniger en comfortabeler kan maken. Je leert er alles over de meest zinvolle maatregelen om je energiefactuur naar beneden te halen én hoe je woning klimaatgezond te maken. Verschillende onderwerpen komen aan bod.

Je kunt kiezen voor één of meerdere Energiefit-sessies. Voorkennis is niet nodig.

  • Dinsdag 5 oktober 2021: dakisolatie
  • Dinsdag 12 oktober 2021: ventilatie
  • Dinsdag 19 oktober 2021: raam- en muurisolatie
  • Donderdag 21 oktober 2021: energiezuinig verwarmen

Inschrijven

De Energiefit-sessies zijn gratis, als je je vooraf registreert. Schrijf vlug in, want er zijn maximum 60 deelnemers toegelaten per sessie. De sessies vinden online plaats van 19.30 u tot 21.00 u. Inschrijven kan op www.fluvius.be/energiefit.

Groepsaankoop spouwmuurisolatie en hoogrendementsbeglazing

Wens je je spouwmuren te isoleren of je beglazing te vervangen? Schrijf je dan in voor een gratis en vrijblijvende expertise. Daarna ontvang je een voordelige offerte via de groepsaankoop van Energiehuis Veneco in samenwerking met het lokaal bestuur. Renovatiecoach Energent neemt alle zorgen uit handen en begeleid je doorheen het hele traject. Schrijf je in tot en met 31 december 2021 via www.veneco.be/spouwmuur of www.veneco.be/glas.