Lunchen, kaarten en bingo: kom langs in ontmoetingscentrum Kerkem

Gepubliceerd op dinsdag 14 november 2023
Wist je dat je elke week de voeten onder tafel kunt schuiven voor een driegangenmenu in het gemeentelijk ontmoetingscentrum Kerkem? En Kerkem is meer dan alleen maar lekker lunchen. Elke week staat er een gezellige (kaart-) namiddag gepland en elke maand kan je deelnemen aan een bingo.

Warme maaltijd = driegangenmenu

Een maaltijd smaakt altijd beter in (goed) gezelschap. En daar speelt het ontmoetingscentrum Kerkem (Rerum Novarumstraat 24) op in. Elke woensdagmiddag om 12.00 u kunnen Aalternaren er terecht voor een driegangenmenu met soep, hoofdgerecht en dessert, inclusief water en koffie. Je betaalt 10 euro per menu. Wie het financieel moeilijk heeft, kan rekenen op een verminderd tarief van 5 euro.

Gezellige woensdagnamiddag met senioreninfopunt

Op woensdagnamiddag staan de deuren van Kerkem voor iedereen open om iets te drinken, te kaarten of gezelschapsspellen te spelen. Ook wie liever gewoon een babbeltje slaat, is welkom. Er is elke week een maatschappelijk werker van het lokaal bestuur aanwezig bij wie je terecht kan met allerlei vragen.

Maandelijkse bingonamiddag

Ook wie houdt van bingo, is in Kerkem aan het juiste adres. Elke eerste donderdag van de maand staat er een bingonamiddag gepland van 14.00 u tot 16.00 u. Deelname is gratis. Er worden meerdere spellen mét mooie prijzen gespeeld.

Ook hier kan je terecht voor een warme maaltijd

Ook op andere locaties biedt het bestuur op regelmatige tijdstippen warme maaltijden aan:

  • Ursel, WZC Onderdale, Onderdale 1: elke 1ste donderdag van de maand
  • Bellem, voetbalkantine, Bellemdorpweg 100: elke 2de dinsdag van de maand
  • Knesselare, Parkresidentie, Hemelrijkstraat 50: elke 3de dinsdag van de maand
  • Sint-Maria-Aalter, ontmoetingscentrum, Oude Kantschoolstraat 7: elke 3de donderdag van de maand
  • Aalter-Brug, ontmoetingscentrum, Cardijnlaan 5: elke 4de dinsdag van de maand

Opgelet: schrijf vooraf in!

Inschrijven kan door te bellen naar tel. 09 325 95 95, tot een week vóór de maaltijd. Aalternaren die zich moeilijk kunnen verplaatsen, kunnen gratis een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale. Dat doe je minstens twee werkdagen op voorhand via tel. 09 325 95 95.