Samen smaakt beter: zoektocht naar lokale producenten

Gepubliceerd op maandag 14 november 2022
Ben je een lokale producent of heb je affiniteit met Aalter en wens je jouw producten in de kijker te zetten? Het lokaal bestuur is op zoek naar lokale producenten om hen tijdens een netwerkevent in het voorjaar van 2023 in contact te brengen met de plaatselijke horeca.

Het gebruik van lokale producten in de horeca is een absolute meerwaarde voor de sector, dat op die manier ook bijdraagt aan positieve beeldvorming van onze gemeente.

Culinaire hotspot

Aalter is een echte culinaire hotspot. Zo beloonde Gault&Millau dit jaar opnieuw vijf Aalterse restaurant met hoge scores. Ook in de Michelingids worden verschillende Aalterse restaurants gewaardeerd. In Aalter is voor elk wat wils: van gastronomisch sterrenrestaurant tot culinaire topbrasserie of keurige snelle hap.

Horeca-event

Het lokaal bestuur wenst in 2023 de plaatselijke horeca, lokale producenten en fabrikanten met elkaar in contact te brengen om creatieve acties rond streekproducten en het netwerken te stimuleren.

Daarom zijn wij in eerste instantie op zoek naar lokale producenten.
Ben je zelf een lokale producent of heb je affiniteit met Aalter? Kunnen jouw producten een meerwaarde betekenen in de lokale horeca?
Laat dan jouw gegevens achter via onderstaand formulier zodat je gecontacteerd kan worden om deel te nemen aan het netwerkevent in 2023.