Lekker lunchen in gezelschap? OCMW biedt warme maaltijden aan op vijf locaties

Gepubliceerd op dinsdag 12 juli 2022
Een lekkere maaltijd zou voor iedereen dagelijkse kost moeten zijn, maar dat is helaas niet altijd het geval. Daarom bieden het OCMW, woonzorgcentrum Veilige Have en lokale verenigingen vanaf april opnieuw maandelijks een warme maaltijd aan in de deelkernen.

Door omstandigheden lukt het misschien niet altijd of zelfs helemaal niet meer om zelf jouw potje te koken. Of misschien ben je alleenstaand en eet je liever in gezelschap? In Aalter-centrum en de andere deelkernen kan je op regelmatige tijdstippen aanschuiven voor een lekkere maaltijd in fijn gezelschap.

Driegangenmenu

Op het menu staan soep, hoofdgerecht en dessert, inclusief water en koffie. Wie vegetariër is of allergisch is aan bepaalde voedingsmiddelen kan rekenen op een aangepast hoofdgerecht. Je betaalt 10 euro per menu. Wie het financieel moeilijk heeft, kan rekenen op een verminderd tarief van 5 euro. Aalternaren die zich moeizaam kunnen verplaatsen, kunnen gratis een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale.

Waar en wanneer?

  • Aalter-centrum: OC Kerkem (Rerum Novarumstraat 24), elke woensdag, om 12.00 u.
  • Bellem: Voetbalkantine Bellem (Bellemdorpweg 100), elke 2de dinsdag van de maand
  • Knesselare: Parkresidentie (Hemelrijkstraat 50), elke 3de dinsdag van de maand
  • Sint-Maria-Aalter: GOC Sint-Maria-Aalter (Oude Kantschoolstraat 7), elke 3de donderdag van de maand (uitgezonderd donderdag 21 juli 2022)
  • Aalter-Brug: GOC Aalter-Brug (Cardijnlaan 5), elke 4de dinsdag van de maand

Opgelet: schrijf op voorhand in!

Inschrijven kan door te bellen naar tel. 09 325 95 95. Dat kan tot een week vóór de maaltijd.