Leer tennissen vanaf april 2024

Gepubliceerd op donderdag 29 februari 2024
Op zoek naar een nieuwe, leuke manier om actief te blijven? Dan is het Start2Tennis-programma misschien wel iets voor jou! In samenwerking met het lokaal bestuur introduceert TC Tobias vanaf april 2024 een voordelig en compact tennislessenpakket voor volwassenen.

Het Start2Tennis-programma is dé kans om in 10 weken tijd de basis van tennis onder de knie te krijgen. Sportmateriaal en een sportverzekering worden gratis voorzien. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk!

Wie? Wat? Waar? Wanneer?

  • Wie? Volwassenen vanaf 18 jaar.
  • Wat? Compact, 10-delig lessenpakket met 8 lessen (groepen van 4 spelers) en 2 begeleide speelmomenten. Tennisracket wordt door de club voorzien. Je hoeft dus enkel voor aangepaste kledij en tennisschoenen te zorgen.
  • Waar? TC Tobias, Sportlaan 6.
  • Wanneer? Eén les per week ofwel op woensdag- of vrijdagavond. Keuze van dag en aanvangsuur wordt later vastgelegd volgens het aantal inschrijvingen en de beschikbaarheid van de kandidaten en trainers. De startdatum is voorzien op woensdag 17 april of vrijdag 19 april 2024.
  • Prijs? 95 euro voor het volledige pakket.

Meer info en inschrijven? Via www.tctobias.be of info.tctobias@gmail.com. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Kom naar de gratis testdag!

Twijfelt u nog? Kom dan naar de gratis testdag op maandag 8 april 2024 om 20.00 u. Alle informatie en inschrijven via www.aalter.be/testdag-tennis.