Kunstacademie: Beeldende Kunst in Aalter en Bellem

Gepubliceerd op vrijdag 28 mei 2021
In september starten ook opnieuw de lessen Beeldende Kunst in Aalter-centrum en in Bellem. Inschrijven kan vanaf dinsdag 1 juni 2021.

In ArtA’A kunnen kinderen, jongeren en volwassenen kunstatelier volgen. In Bellem (Museumstraat 103) vinden enkel lessen voor kinderen plaats. Beeldende Kunst staat in de academie voor ontspannende, creatieve lessen waarbij het beeldende, scheppende en probleemoplossende vermogen wordt gestimuleerd.

Inschrijven voor de lessen in ArtA’A en in Bellem kan vanaf dinsdag 1 juni 2021 tot uiterlijk donderdag 30 september 2021 via www.academiekuma.be/inschrijvingen. Alle praktische informatie over de lessen vind je op www.academiekuma.be.

Ook workshops

Kunstacademie Maldegem (KUMA) organiseert in juni en augustus gratis workshops en infomomenten voor iedereen die zijn of haar talent wil ontdekken. Doe mee met een workshop tekenen, schilderen met acrylverf, modelleren met klei, grafiek … en ontdek of het iets voor jou is. Meer info over de workshops vind je op www.academiekuma.be/workshops.