Kruispunt van Blekkervijverstraat en Planterijstraat (Sint-Maria-Aalter) afgesloten vanaf 14 maart

Gepubliceerd op woensdag 9 maart 2022
De stationsbuurt in Sint-Maria-Aalter krijgt een make-over met nieuwe rioleringen, mooiere straten en veiligere fietspaden en kruispunten. De kruising van de Blekkervijverstraat met de Planterijstraat komt nu aan de beurt en is daarom afgesloten van maandag 14 maart tot en met vrijdag 8 april 2022.

Op maandag 19 april 2022 gaan de werken in Sint-Maria-Aalter een volgende fase in, start de heraanleg van de Knesselaarsestraat (tussen het kruispunt Blekkervijverstraat en de voet van de spoorwegbrug) en zal de doortocht naar Knesselare opnieuw onderbroken zijn voor een zestal weken (tot en met vrijdag 3 juni).

Omleiding?

Via Aalterstraat, Stratem, Brouwerijstraat, N44, Buntelarestraat, Zuidleiestraat en Knesselaarsestraat. Deze omleiding loopt in de beide richtingen.

Fietsers en voetgangers kunnen wel nog passeren en kunnen tijdens de werken dus zonder problemen het station van Sint-Maria-Aalter bereiken.

Infovergadering

Op een (digitaal) infomoment op dinsdag 13 juli 2021 communiceerde het lokaal bestuur al uitvoerig over de werken ten zuiden en noorden van het station in Sint-Maria-Aalter. Herbekijk de infovergadering op www.aalter.be/sma.