Kruispunt Bellemstraat-Bellemdorpweg moeilijk tot niet bereikbaar

Gepubliceerd op vrijdag 10 mei 2019
De werken in de Bellemdorpweg verlopen vlot. De zone rond de waterloop en het kruispunt van de Bellemdorpweg met de Bellemstraat worden volgende week verder afgewerkt. Daarom zal het kruispunt moeilijk tot niet toegankelijk zijn.

Kruispunt Bellemstraat-Bellemdorpweg 

Vanaf maandag 13 mei 2019 worden de resterende weggoten gebetonneerd, het middeneiland wordt geplaatst en de fundering van de rijweg wordt aangelegd. Het kruispunt Bellemstraat-Bellemdorpweg zal tijdens die werken niet of moeilijk bereikbaar zijn. Als alles goed verloopt kan de onderlaag van de asfaltverharding geplaatst worden in de week van 20 mei 2019. Dan zal de grootste hinder op deze locatie achter de rug zijn en kan je weer vanuit de Bellemstraat en de Oostmolenstraat de Bellemdorpweg inrijden. Ondertussen zullen ook de boordstenen en de onderfundering voor het vrijliggende fietspad geplaatst worden.

Opbraak tussen waterloop en kruispunt Stuivenberg 

De aannemer start vanaf woensdag 15 mei 2019 met de opbraak voor de tweede fase. De Bellemdorpweg wordt volledig afgebroken tussen de waterloop en het kruispunt Stuivenberg. Hierdoor zal de werfzone tijdelijk niet toegankelijk zijn. Plaats dus tijdig je wagen buiten de woonzone!