Kinderrommelmarkt voor en door kinderen

Gepubliceerd op donderdag 13 februari 2020
Het lokaal bestuur organiseert op zaterdag 29 februari 2020 voor de tweede keer een kinderrommelmarkt. Dat is een markt voor en door kinderen, én voor het goede doel.

Speelgoed waar je van af wil? Graag wat extra centjes in jouw spaarpot? Of wil je gewoon iets nieuws kopen tegen een prijsje? Dan is de Kinderrommelmarkt, op zaterdag 29 februari 2020 van 10.00 u tot 12.00 u in jeugdcentrum Kadans, ongetwijfeld ook iets voor jou.

Kleine marktkramers

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven als standhouder en, onder begeleiding van een volwassene, de verkoper in zich boven halen. Inschrijven kan in jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71. Er zijn 35 standplaatsen beschikbaar. Volzet is volzet!

Feestvarken vzw

Deelnemers betalen 5 euro voor een standplaats. Het inschrijvingsgeld en de opbrengsten van de bar, die tijdens de rommelmarkt doorlopend open is, gaan integraal naar Feestvarken vzw. Dat is een hartverwarmende organisatie die jongens en meisjes in armoede een onvergetelijke verjaardag bezorgt.

Speelgoed voor een prijsje

Liever kopen dan verkopen? De kinderrommelmarkt is gratis voor bezoekers. Jongens en meisjes kunnen er gezelschapsspelen, puzzels, poppen, beertjes, autootjes, stripverhalen... scoren voor een prikje.

Inschrijven

Op www.aalter.be/kinderrommelmarkt vind je alle praktische info en voorwaarden. Meer informatie via jeugd@aalter.be of tel. 09 325 71 71.