Kermis en Rommelmarkt 2024

Op 11 mei 2024, van 15.00 u tot 20.00 u, wordt het centrum van Sint-Maria-Aalter een bruisende schatkamer tijdens de Maria-Aalter Rommelmarkt. Ruim je zolder op of ontdek koopjes te midden van de levendige kermissfeer. Met diverse kraampjes, gezellige muziek, en de mogelijkheid om vanaf 13.00 u jouw eigen stand op te zetten, belooft het een dag vol plezier en lokale charme te worden. Reserveer snel en geniet samen met ons van gemeenschapsschatten!

Op 11 mei 2024 organiseren we opnieuw een gezellige rommelmarkt in Maria-Aalter en we nodigen jou van harte uit om deel te nemen aan deze geweldige dag vol ontdekkingen en gezelligheid.

Wanneer: 11 mei 2024
Tijd: 15.00 u tot 20.00 u
Waar: Centrum Sint-Maria-Aalter

Dit evenement vindt plaats in het bruisende centrum van het dorp, omringd door de vrolijke sfeer van de lokale kermis. Het is dé kans om je zolder op te ruimen, verborgen schatten tevoorschijn te halen en anderen blij te maken met jouw unieke vondsten. Of je nu een ervaren verkoper bent of gewoon op zoek bent naar koopjes, er is voor ieder wat wils!

Wat kan je verwachten?
  • Diverse kraampjes met prachtige tweedehands spullen.
  • Gezellige muziek en entertainment voor jong en oud.
  • Een sfeervolle markt met een lokale touch.
Hoe kan je deelnemen als verkoper?
  • Reserveer je plaatsje via onze website of neem contact op met Jeroen Ketels via rommelmarkt.sma@gmail.com.
  • Inschrijven als marktkramer bedraagt 5 euro per 5 meter met een minimum van 5 meter.
  • Kraampjes kunnen worden opgezet vanaf 13.00 u.

Laten we samen een geweldige dag ervan maken en genieten van de schatten die onze gemeenschap te bieden heeft. Nodig gerust vrienden en familie uit om mee te doen of gewoon langs te komen om te genieten van de sfeer.

We hopen je te zien op de Maria-Aalter Rommelmarkt!

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Gemeentelijk Ontmoetingscentrum (GOC) Sint-Maria-Aalter

Filter op categorie