Kasteelconcerten

Opgelet corona-maatregel: alle kasteelconcerten voor 2020 werden geannuleerd. De tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd. Zie www.aalter.be/corona.

Opgelet: indien je minder dan één week voor het concert wil reserveren, kan je de kaarten enkel in het gemeentehuis Aalter-centrum of het contactpunt Knesselare betalen en afhalen.


De kasteelconcerten gaan hun veertiende editie in. Van viool tot harp… alles komt aan bod. Kortom, een boeiend en kwaliteitsvol muzikaal aanbod.


Prijzen

  • Aan de ingang: € 20
  • Voorverkoop: € 15
  • -18 jaar en studenten: € 5
  • Groepen (20+ personen): € 13/ticket (in 1 keer te bestellen)
  • Abonnement 5 concerten € 60

Jongeren tot 18 jaar en studenten kunnen rekenen op het kortingstarief (enkel op vertoon van een studentenkaart). Voor jongerentickets geldt een beperking van 18 plaatsen per concert. Jonge concertliefhebbers hebben ook recht op ‘last minute’-tickets op de dag van het concert. Dat zijn plaatsen die voor de start van het concert nog niet ingenomen zijn.

Betalen

Betalen per overschrijving is slechts mogelijk tot één week voor het concert. Een reservatie is pas definitief na betaling. Abonnementen en tickets worden niet geruild of terugbetaald.

Eens betaald, kan je de tickets afhalen aan de ingang van het kasteel van Poeke.