Kasteelconcert Sylvia Huang (viool) en Stéphanie Huang (cello)

Geboren in 1994, leerde de Belgische violiste Sylvia Huang het vak van haar vader en studeerde verder aan de ‘Académie des Arts de la Ville de Bruxelles’. Sylvia deed orkestervaring op bij het ‘European Union Youth Orchestra’ en in september 2012 werd ze tweede violiste bij het ‘Nationaal Orkest van België’. Anderhalf jaar later werd ze gepromoveerd tot co-solovioliste. Tijdens dit concert speelt Sylvia samen met haar zus Stéphanie Huang.

 Stéphanie studeerde cum laude af aan het ‘Koninklijk Conservatorium van Brussel’ en behaalde haar masterdiploma aan het ‘Nationaal Conservatorium voor Muziek en Dans’ van Parijs. Ze werd geselecteerd voor de ‘Jaroussky Academy 2019-2020’ en de prestigieuze ‘Seiji Ozawa International Academy 2019’. Stéphanie Huang speelt in het grote concertrepertoire (Dvorák, Elgar, Tchaikovsky...) met verschillende orkesten (‘Kamerfilharmonie van Vlaanderen’ en ‘Royal Chamber Orchestra of Wallonia’).

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

20,00 euro
15,00 euro (voorverkoop) 5,00 euro (-18 en studenten) 13,00 euro (groepen van meer dan 20 personen) 60,00 euro (abonnement 5 concerten)

Waar

Kasteel van Poeke

Organisatie

Gemeentebestuur Aalter, cel Cultuur en toerisme

Filter op categorie