GEANNULEERD - Kasteelconcert Emma Posman (sopraan) en Bert De Rycke (piano)

Door de corona-maatregelen wordt dit evenement geannuleerd. Tickethouders zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

De Belgische sopraan Emma Posman behaalde met grootste onderscheiding haar masterdiploma aan het ‘Koninklijk Conservatorium Gent’, waar ze onder meer studeerde bij de gerenommeerde Belgische sopraan Hendrickje Van Kerckhove. In maart 2018 nam Emma Posman deel aan een concerttournee met ‘Symfonie Orkest Vlaanderen’, onder leiding van Jonathon Heyward.
Tijdens dit concert wordt Emma begeleid door Urselnaar Bert De Rycke.

Bert De Rycke vervolledigde in 2011 zijn piano-opleiding bij Dorotea Haers aan de ‘Kunsthumaniora voor Muziek en Dans’ in Gent, waar hij ook orgellessen volgde bij Jo Vandendurpel. In 2009 kreeg hij een onderscheiding tijdens de ‘Cantabilewedstrijd’ in Antwerpen. Twee jaar later behaalde hij een eerste prijs op het muziekconcours ‘Dexia Classics’. Sinds september 2011 studeert Bert piano bij Daan Vandewalle aan het ‘Koninklijk Conservatorium Gent’. In 2014 speelde Bert een recital tijdens de ‘Week van de Hedendaagse Muziek’ in de Arteveldestad.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

20,00 euro
15,00 euro (voorverkoop) 5,00 euro (-18 en studenten) 13,00 euro (groepen van meer dan 20 personen) 60,00 euro (abonnement 5 concerten)

Waar

Kasteel van Poeke

Organisatie

Gemeentebestuur Aalter, cel Cultuur en toerisme

Filter op categorie