Kasteelconcert Aldo Baerten (fluit) en Sophie Hallynck (harp)

Baerten is een meesterlijk fluitsolist, die optreedt tot in de VS, Mexico en Rusland. Hallynck is één van de meest volmaakte harpistes van haar generatie. Aldo en Sophie samen, da’s regelrecht genieten.

Aldo Baerten is fluitsolist bij het ‘Antwerp Symphony Orchestra’. Daarnaast is hij docent aan het ‘Koninklijk Conservatorium’ van Antwerpen, de ‘Hogeschool der Kunsten’ in Utrecht en de ‘Stedelijke Servaisacademie’ in Halle en geeft hij meestercursussen op vier continenten, onder andere aan de ‘Royal Academy’ in Londen. Hij is een graag geziene gast op festivals in Europa, Mexico, Rusland en de Verenigde Staten, samen met gerenommeerde partners als Dietrich
Henschel, Matthias Buchholz en Jef Neve.


Sophie Hallynck is één van de meest volmaakte harpistes van haar generatie: ervaren soliste,
nieuwsgierige kamermuzikante, gepassioneerde pedagoge. Sophie verdeelt haar tijd tussen al deze activiteiten met grote paraatheid en professionalisme. Op 21-jarige leeftijd werd Sophie solo-harpiste voor de ‘Opéra Royal de Wallonie’ in Luik. Ze werd professor aan het ‘Koninklijk Vlaams Conservatorium’ in Antwerpen (tot 2017) en in het ‘Institut Supérieur de Musique et de Pédagogie’ (IMEP) in Namen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

20,00 euro
15,00 euro (voorverkoop) 5,00 euro (-18 en studenten) 13,00 euro (groepen van meer dan 20 personen) 60,00 euro (abonnement 5 concerten)

Waar

Kasteel van Poeke

Organisatie

Gemeentebestuur Aalter, cel Cultuur en toerisme

Filter op categorie