Jonge juryleden gezocht!

Gepubliceerd op zondag 11 oktober 2020
Vind je lezen het tofste wat er is, praat je graag over boeken en wil je op de hoogte blijven van de leukste boeken van het moment? En zou je daarbovenop graag ook zelf eens punten geven aan boeken?

Doe dan mee met de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV). Dat is de leukste en grootste lezersjury voorkinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar.

De bib van Aalter werkt met een internetjury. Als jurylid lees je op jouw eigen tempo acht boeken in jouw leeftijdscategorie tussen oktober 2020 en april 2021. Als je alle titels hebt verslonden, mag je stemmen op jouw favoriete boek. Zo bepaal je mee welk boek de KJV-winnaar wordt! Stemmen kan tot maandag 26 april 2021.

Boekenlegger

Alle boeken vind je in de bibliotheek. Is een boek uitgeleend, dan kan je het gratis reserveren (eentje tegelijk!). De bib bezorgt jou bij jouw inschrijving een handige boekenlegger: zo kan je makkelijk bijhouden wat je nog moet lezen.

Kriebels?

Voel je de leeskriebels al opkomen? Registreer je op www.kjv.be en geef jouw naam en contactgegevens op in de hoofdbibliotheek, Stationsplein 25 in Aalter-centrum, op tel. 09 374 36 54 of via bibliotheek@aalter.be.