Meimaand is jobmaand in Aalter: zorgbeurs op dinsdag 10 mei

Gepubliceerd op zondag 1 mei 2022
De hele maand mei is jobmaand in Aalter. De jobbeurs, op donderdag 5 mei 2022, is al achter de terug. Maar er staat nog veel meer op het programma. Zoals de zorgbeurs op dinsdag 10 mei 2022.

VDAB, VOKA en het lokaal bestuur Aalter maken in mei samen werk van werk. Heel wat Aalterse bedrijven en werkgevers tekenden al present op de job-kick-off op 5 mei.

Op gesprek, bedrijfsactiviteiten, workshops …

Heel wat Aalterse werkgevers en dienstverleners breien een vervolg aan de kick-off. De hele maand mei organiseren ze kennismakingsgesprekken, bedrijfsactiviteiten, vormingen en workshops. 

  • Opendeurmaand bij Cobofisk. Spring eens binnen in mei bij boekhoudkantoor Cobofisk en ontdek wat zij jou te bieden hebben: www.cobofisk.be/jobs.

  • Zorgbeurs op dinsdag 10 mei van 9.00 u tot 13.00 u in jeugdcentrum Kadans.

  • Open office dag bij Ardis. Ga op dinsdag 17 mei even langs bij Ardis en proef van de sfeer van een dagelijkse werkdag: www.ardis.eu.

  • School's out? Wat nu? Speciaal voor schoolverlaters: laat je begeleiden bij de opmaak van je sollicitatiedossier op 20 mei van 16.00 u tot 21.00 u in jeugdcentrum Kadans.

  • Nocturne bij Go4Jobs, specifiek voor Aalterse vacatures, op donderdag 19 mei tot 20 uur. Bekijk de website voor meer info: www.go4jobs.be.