Naar inhoud

Jeugdvoorzieningen

Gerelateerde info Praktische info

De cel Jeugdvoorzieningen ondersteunt de jeugdbewegingen en organiseert aanvullende activiteiten voor kleuters, kinderen en jongeren, zoals de Kleuter- & kinderwerking, de Speelpleinwerking, de Tienerwerking en Gammetoen.

Inschrijven

Bekijk de brochure met het volledige activiteitenprogramma. Voor de activiteiten van de gemeentelijke vakantiewerking vragen we om op voorhand in te schrijven.

Voor de krokus- en paasvakantie kan je inschrijven vanaf maandag 22 januari 2018 om 19.00 u en voor de zomervakantie vanaf maandag 16 april 2018 om 19.00 u.

Inschrijven

Let op! Inschrijven is enkel mogelijk na aankoop van een Grabbelpas 2018. Heb je nog geen Grabbelpas 2018? Dan kan je de pas voor 5 euro aankopen in:

  • het jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71
  • het gemeentehuis, Europalaan 22
  • het Sportpark, Lindestraat 17

Openingstijden

 

 

Praktisch

Jeugdvoorzieningen

Stationsstraat 71
9880 Aalter

tel. 09 325 71 71
e-mail E-loket

Nieuwsberichten

  • Inschrijven voor jeugdactiviteiten en BKO

    Vanaf maandag 22 januari 2018 kan u uw kind(eren) inschrijven voor de activiteiten van de Kleuter- en kinderwerking, Gammetoen en de Tienerwerking tijdens de krokus- en paasvakantie.
  • Een speelstraat tijdens de paas- of zomervakantie?

    Het organiseren van een speelstraat kent in Aalter al een jarenlange traditie. Dat is dit jaar niet anders! Tijdens de paas- en zomervakantie is het opnieuw mogelijk om van uw straat een speelstraat te maken. Een speelstraat wordt tijdens bepaalde uren afgesloten voor doorgaand verkeer.
Nieuwsoverzicht