Jazzconcert Florian Arbenz/Hermon Mehari/Nelson Veras

De Oostenrijkste drummer Florian Arbenz is te gast met een project met medewerking van Hermon Mehari (USA) en Nelson Veras (BRA).

In de loop van een carrière die meer dan een kwarteeuw overspant, heeft drummer en slagwerker Florian Arbenz een stevige reputatie opgebouwd als uiterst bekwame muzikant en een zeer creatieve kracht in de scene.

Deze twee eigenschappen komen overduidelijk tot uiting in zijn nieuwe trio, waarin hij samen met zijn collega’s een ritmisch concept, een harmonische visie en een ruimdenkende speelwijze uitwerkt, die de luisteraar meevoeren op een trip langsheen lekker swingende solo’s, vrije improvisaties en dromerige klanklandschappen…

De vrij ongewone combinatie van gitaar, trompet en drums lijkt op het eerste gezicht de aanwezigheid van een basinstrument te missen, maar dit ‘tekort’ wordt opgevangen door zowel de creativiteit van de muzikanten als door het gebruik van bijkomende percussie-instrumenten door Florian. Deze aanpak leidt tot een fascinerende muzikale luisterervaring!!!

Florian Arbenz: Drum
Hermon Mehari: Trompet
Nelson Veras: Gitaar

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

17,00 euro
17 euro VVK 20 euro ADD

Filter op categorie